01 0274

COLOUR REFRESH je istodobno privremena boja za kosu koja se nakon nekoliko pranja ispire i njegujući tretman. Navlažuje kosu i smanjuje naelektriziranost. Kosa je nakon upotrebe svilenkasto glatka i sjajna. WHITE MIX možete upotrijebiti za stvaranje pastelnih nijansi ili za miješanje svojih omiljenih boja. Prepustite se mašti i stvaranju s maskama u boji COLOUR REFRESH. Budite kreativni!


OD SADA JOŠ DVA NOVA TONA!


COOL CREAM osmišljen je tako da daje kosi potpuno prirodnu i hladnu plavu nijansu. CREAM smiren, hladno plavi ton.

Usporedba: Naša omiljena maska PEARL SILVER djeluje kao filtar koji uništava tople tonove, npr. zlatne i žute, a COOL CREAM je hladna tamno plava maska u boji s pigmentima. To je maska koja će vam pomoći osvježiti vašu boju ili stvoriti novu nijansu. Maska istodobno njeguje i daje kosi sjaj zahvaljujući arganovom ulju. pH maske je od 5,0 do 5,5.


DUSTY PINK osmišljen je tako da stvara potpunu, još uvijek raznobojnu, ali smirenu nijansu ružičaste boje. U usporedbi s našim već poznatim PINK POP-om, koji je vrlo intenzivne ružičaste boje, DUSTY PINK je diskretnija, tamnija, pastelna nijansa.

Za najbolje rezultate nanesite DUSTY PINK na prethodno izbijeljenu kosu posvijetljenu od 7 do 10. Za intenzivniju ružičastu nijansu u mješavinu dodajte malu količinu maske PINK POP. DUSTY PINK je maska koja će vam pomoći osvježiti boju ili stvoriti novu nijansu. Maska istodobno njeguje i daje kosi sjaj zahvaljujući arganovom ulju. pH maske je od 5,0 do 5,5.


COLOUR REFRESH omogućuje kreativnost bez opasnosti od oštećivanja kose. Nikada ne izbjeljujte kosu koja je obojena maskom u boji COLOUR REFRESH. U tom slučaju pigmenti, koji su još uvijek u kosi, mogu uzrokovati stvaranje neželjenih tonova. Ako namjeravate upotrijebiti izbjeljivač, najprije se uvjerite da je maska u boji potpuno isprana.


KAKO UPOTRIJEBITI MASKU U BOJI COLOUR REFRESH KOD KUĆE

1. OPERITE KOSU – operite kosu šamponom i dobro ih isperite vodom. Tako će kosa biti spremna za tretman maskom u boji COLOUR REFRESH.

2. OSUŠITE KOSU RUČNIKOM – s kose uklonite suvišnu vodu i nježno je osušite ručnikom.

3. POMIJEŠAJTE I NANESITE MASKU U BOJI COLOUR REFRESH – pomiješajte željenu nijansu ili upotrijebite gotovu. Masku nanesite prstima ili češljem po cijeloj dužini kose. Za nanošenje upotrijebite priložene rukavice.

4. OSTAVITE DJELOVATI – masku u boji ostavite djelovati na kosi 3 do 10 minuta, ovisno o željenom intenzitetu boje. Maske u boji koje nisu tako intenzivne (Vanilla, Pearl Silver, Cool Cream, Dusty Pink...) možete ostaviti djelovati dulje, čak do 1,5 sat.

5. ISPERITE – masku u boji dobro isperite s kose većom količinom vode.

6. REGENERATOR ZA KOSU – tretman završite nanošenjem regeneratora za kosu. Regenerator zatvara površinski sloj vlasi i omogućuje da se pigmenti maske u boji dulje zadrže u kosi. 

Pigmenti COLOUR REFRESH ostaju u kosi od 4 do 10 pranja, ovisno o kvaliteti i boji kose. Količina maske u boji koja će vam biti potrebna ovisi o dužini i gustoći kose.


Za kompletnu LJESTVICU BOJA kliknite OVDJE.

Za informacije o pH vrijednostima kliknite OVDJE.

Više informacija o veganskoj kozmetici Maria Nila potražite OVDJE.