framar logo

TKO JE FRAMAR? 

Mnoge su robne marke stvorene kako bi zaživjele i slijedile zajednički cilj: prodavati proizvode i ostvarivati profit.

Iako to nikako nije loše, to nije primarni cilj tvrtke Framar. Cilj tvrtke Framar, čiji je vlasnik i upravitelj frizer, uvijek je bio osigurati alat za koloriste koji će ih inspirirati i pomoći im najbolje iskoristiti svoje sposobnosti.

Povijest duga više od 30 godina pružila je Framaru mogućnost promatranja prekrasnog i brzog razvoja tehnologije u svijetu boja. Mi u tvrtki Framar pružamo podršku stotinama tvrtki koje se bave bojama, neprestano nastojeći stvoriti najljepše boje za svaku glavu.

Ponosni smo što stojimo ruku uz ruku svake od njih te sa strašću njihovim koloristima pružamo alat, inspiraciju te povezujemo njihovu potrebu za iskazivanjem kreacija. Kako biste shvatili Framar, morate shvatiti da je naš cilj biti logičan izbor alata za bojanje svakog ambicioznog i talentiranog kolorista. Naši su klijenti posvuda, pa i mi moramo biti s njima. Naši se klijenti neprestano mijenjaju, razvijaju, postižu uspjehe…, stoga i mi moramo biti sposobni za promjene, razvoj i uspjehe. Platforma za društvene medije bila je naš najveći dar; sada (više nego ikada) sposobni smo se povezivati, osluškivati,

promicati i podržavati svoje klijente. I ponosni smo na to. Porazgovarajte s nama, i mi želimo razgovarati s vama.

Mi smo poštena, otvorena tvrtka u obiteljskom vlasništvu i veselimo se suradnji s vama.

Mi smo vaša proširena obitelj, mi smo Framar.Kreativni direktor: @petegrey

Styling: @soniadallaire

Boje za kosu: @annmariegoupil_colorist

Stilist: @sammyjanehughes

Kozmetika: @soslaurent

Salon: @salonespacec


Katalog produktov Framar namenjen frizerjem lahko najdeš TUKAJ.