CJELOVITA 100% VEGANSKA KOZMETIKA ZA KOSU

RAZVIJENO I PROIZVEDENO U ŠVEDSKOJ

NIKADA NIJE TESTIRANO NA ŽIVOTINJAMA 

KLIMATSKI KOMPENZIRANA AMBALAŽA

BEZ SULFATA I PARABENAmn marianilastockholm black


 

 

Registrirana kod sljedećih organizacija:

  • PETA
  • Leaping Bunny 
  • Vegan Society

 

Klimatski kompenzirana ambalaža u suradnji s organizacijama:

  • ZEROMISSION 
  • TAKING ROOT 
  • PLAN VIVO

 

VIZIJA

Maria Nila nudi široku paletu ekskluzivnih 100% veganskih proizvoda za njegu kose koji su namijenjeni ljubiteljima prirode diljem svijeta. Svaki proizvod smatramo preciznim umjetničkim djelom koje je pažljivo razvijeno kako bi našim korisnicima osigurali potpun kozmetički doživljaj, uključujući kvalitetu, koncept i jednostavnu upotrebu. Više od 40 godina iskustva u kozmetičkoj industriji, u kombinaciji s oduševljenjem i kreativnošću, ispunjava visoka očekivanja naših kupaca. 


Proizvodni pogon u Helsingborgu u Švedskoj mjesto je gdje su razvijeni i proizvedeni svi proizvodi Maria Nila. Razvojni stručnjaci i kemičari s puno strasti odabiru kvalitetne sastojke kako bi stvorili snažne formule i učinkovite proizvode. 

Od 2013. godine svi proizvodi su 100% veganski i potvrđeni od strane organizacija PETA, Vegan Society i Leaping Bunny.

CERTIFIKATI

 

PETA (People for Ethical Treatment of Animals)

PETA je najveća svjetska organizacija za prava životinja. PETA redovito pregledava sastojke kako bi se osiguralo da su proizvodi uvijek 100% veganski i nikada nisu testirani na životinjama. 

 

VEGAN SOCIETY

Svjetsko vegansko udruženje 1942. godine osmislilo je riječ vegan te se smatra najvećom i najstarijom veganskom organizacijom u svijetu. Logotip sa suncokretom simbolizira odobrenje veganske organizacije koja osigurava da je proizvod 100% veganski te da nije bio testiran na životinjama.

 

PLAN VIVO

Plan Vivo je organizacija koja omogućuje ekološke i održive projekte po cijelom svijetu. Redovitom suradnjom s Plan Vivom od svakog prodanog proizvoda poljoprivrednici u Nikaragvi dobivaju financijsku potporu za ponovno pošumljavanje. Na taj način zajedno podržavamo lokalnu poljoprivredu i svoj prirodni okoliš te prirodi dajemo mogućnost da se oporavi od ljudskog djelovanja. 

 

LEAPING BUNNY

Leaping Bunny je certifikat koji izdaje CCIC – The Coalition for Consumer Information odnosno Koalicija za informiranje potrošača o kozmetici. Tu je objedinjeno osam nacionalnih organizacija za prava životinja koje su razvile program za provjeru tvrdnje da se proizvod zaista ne testira na životinjama. Kada proizvod odobri CCIC možete upotrijebiti simbol Leaping Bunny.

 

KLIMATSKI KOMPENZIRANO

Kupnjom proizvoda Maria Nila doprinosite sadnji novih stabala! Maria Nila ponosno surađuje s organizacijama Zeromission i Plan Vivo! Podržava i projekt Taking Root koji surađuje s poljoprivrednicima u nekim najsiromašnijim dijelovima svijeta i omogućuje ponovno pošumljavanje. To se postiže poticanjem seljaka da pošumljavaju manje iskorištena zemljišta na svojim farmama u zamjenu za izravno plaćanje. Obitelji tako dobivaju redovit dohodak, a projekt doprinosi ublažavanju posljedica klimatskih promjena. Seljaci se tako dugoročno mogu usredotočiti na brigu za šume.

 

LINIJE MARIA NILA

HEAD & HAIR HEAL – otklanja poteškoće s prhuti i potiče rast kose

SHEER SILVER – za svijetlu kosu s ljubičastim pigmentom

LUMINOUS COLOUR – njeguje obojenu kosu

STRUCTURE REPAIR – obnavlja oštećenu kosu

PURE VOLUME – povećava volumen

TRUE SOFT – njeguje suhu kosu

STYLE & FINISH – proizvodi za oblikovanje frizure

COLOUR REFRESH – njegujuće pigmentirane maske