VITAMINI ZA LJEPŠU I ZDRAVIJU KOSU

SVJETSKA SENZACIJA

RAZVIJENO I PROIZVEDENO U SAD-u

CRUELTY FREE

100% VEGETARIJANSKI

PRIKLADNO ZA ŽENE I MUŠKARCEsbh logo blue

O vitaminima SugarBearHair

 

Plavi pjenasti medvjedići SugarBearHair dodatak su prehrani odnosno vitamini za kosu. Sadržavaju ključne nutrijente i vitamine za razvoj lijepe, zdrave i sjajne kose te istovremeno potiču njezin rast. 


Proizvedeni su u SAD-u, gdje su već od početka prodaje jedni od najpoželjnijih vitamina za kosu. Upotrebljavaju ih zvijezde kao što su Kim Kardashian, Kylie Jenner, Vanessa Hudgens, Kris Jenner, Khloe Kardashian i mnoge druge. 


Pjenasti medvjedići SugarBearHair meki su i ukusni vitamini za kosu! Vegetarijanski su, nisu testirani na životinjama (Cruelty Free) i proizvedeni su u SAD-u. Izvrstan okus daje im prirodna aroma dobivena iz bobičastog voća. Bez umjetnih sladila.

 

Budući da smo svi različiti, svaki organizam drugačije reagira na dodatke prehrani, zato vam preporučujemo da za vidljive rezultate i promjene u izgledu kose konzumirate pjenaste bombone SugarBearHair najmanje 3 mjeseca ili više.

 


Česta pitanja

 

Što su bomboni SugarBearHair?

Vegetarijanski pjenasti bomboni za žvakanje dodatak su prehrani koji osigurava lijepu i zdravu kosu. 

 

Kako djeluju vitamini SugarBearHair?

Rast zdrave i lijepe kose počinje već u tijelu. Mješavina vitamina SugarBearHair osmišljena je s mišlju na pravilnu ravnotežu ključnih nutrijenata koji su potrebni tijelu za rast zdrave kose i noktiju. Vitamini SugarBearHair sadržavaju ključne vitamine kao što su biotin, folna kiselina i vitamin D, koji osiguravaju zdravu kosu od korijena do vrhova. Vitamini SugarBearHair jačaju kosu, naglašavaju sjaj, poboljšavaju elastičnost i potiču rast kose. 

 

Koliko će brzo biti vidljivi rezultati?

Svaki je organizam drugačiji, pa o tome ovise i rezultati. Neki korisnici primjećuju vidljive promjene već nakon mjesec dana, ali za istinski vidljive rezultate preporučujemo uzimanje vitamina SugarBearHair najmanje 3 mjeseca. Svakako vam preporučujemo da prije početka uzimanja vitamina fotografirate vlasište i kosu kako biste mogli upotrijebiti te slike za daljnju usporedbu rezultata.

 

Kakav je okus vitamina SugarBearHair?

Pjenasti bomboni SugarBearHair imaju okus voća jer se za aromu upotrebljava prirodni ekstrakt bobičastog voća. 

 

Koliko medvjedića SugarBearHair smijem pojesti? Treba li ih progutati ili prožvakati?

Na dan prožvačite dva (2) medvjedića i progutajte ih. 

 

Koliko je medvjedića SugarBearHair u jednoj bočici?

Jedno pakiranje sadržava 60 pjenasta medvjedića.

 

Koje sastojke sadržavaju bomboni SugarBearHair?

Vegetarijanski pjenasti bomboni SugarBearHair sadržavaju vitamin A, vitamin C, vitamin D, vitamin E, vitamin B-6, folno kiselinu, vitamin B-12, biotin, pantotensku kiselinu, jod, cink, kolin, inozitol, prirodnu aromu bobičastog voća, kokosovo ulje i prstovet šećera. 

 

Jesu li vitamini SugarBearHair prikladni i za muškarce?

Da, i muškarci mogu uzimati bombone SugarBearHair. Bomboni ne sadržavaju hormone. 

 

Koja je preporučljiva dob za uzimanje bombona SugarBearHair? 

Najniža preporučljiva dob je 13 godina. Uzimanje dodatka prehrani treba se odvijati pod roditeljskom kontrolom i uz njihovu dozvolu. 

 

NARUČITE VITAMINE SUGARBEARHAIR

 

Kakva je razlika između SugarBearHair i drugih dodataka prehrani s biotinom?

Biotinski dodatci sadržavaju samo jedan sastojak, biotin. Za zdrav i bolji rast kose vašem je tijelu potrebno više od samo biotina. Tijelo lakše i bolje apsorbira biotin ako se on kombinira s drugim vitaminima, zato se u bombonima SugarBearHair uz biotin nalazi i 12 drugih vitamina i minerala. Budući da se bomboni SugarBearHair mogu žvakati, lakši su za želudac te se lakše i bolje apsorbiraju. 

 

Moram li biti vegetarijanac kako bih mogao/la uzimati bombone SugarBearHair?

Za konzumiranje bombona SugarBearHair NE morate biti vegetarijanac. Kada kažemo da su vitamini SugarBearHair vegetarijanski, zapravo znači da sastojci nisu proizvedeni iz namirnica životinjskog podrijetla. Većina kapsula/tableta sadržava riblje ulje ili želatinu. Riblje ulje dobiva se od mesa riba, a želatina od kože i kostiju goveda i svinja. Bomboni SugarBearHair nisu proizvedeni od želatine ili ribljeg ulja, zato se formula smatra vegeterijanskom. 

 

Koliko dugo moram uzimati bombone SugarBearHair?

SugarBearHair možete uzimati koliko god želite. Za vidljivu razliku u kvaliteti i rastu kose preporučujemo vam da uzimate SugarBearHair najmanje 3 mjeseca ili dulje. 

 

Mogu li uzimati bombone SugarBearHair uz svoje uobičajene multivitamine?

Preporučujemo da se o tome posavjetujete s liječnikom ili farmaceutom jer su svi multivitamini različiti. SugarBearHair sadržava 13 vitamina i minerala, zato ne trebate uzimati druge multivitamine. 

 

Jesu li bomboni SugarBearHair prikladni i za moj tip kose?

Da, vitamini SugarBearHair prikladni su za sve tipove kose. I za tvoje! Vitamini SugarBearHair djeluju iz unutrašnjosti vašeg korijena kose. SugarBearHair djeluju na svim vrstama, bojama i teksturama kose. 

 

Mogu li uzeti dva bombona SugarBearHair istovremeno ili treba uzimati jedan ujutro i jedan navečer?

Možete ih uzimati istovremeno ili odvojeno, vitamini SugarBearHair svejedno će biti učinkoviti.

 

Što će se dogoditi ako prestanem uzimati vitamine SugarBearHair?

Kada postignete željenu duljinu kose, možete prestati uzimati vitamine SugarBearHair. Savjetujemo vam da prije početka uzimanja vitamina SugarBearHair slikate trenutačnu duljinu kose i usporedite je svaki mjesec tijekom uzimanja vitamina. Slike su jedini pouzdan način da provjerite razliku u duljini i kvaliteti kose. 

 

Postoje li nuspojave?

SugarBearHair ne uzrokuju nuspojave. Ne zaboravite, alergijske reakcije nisu nuspojave. Neki su ljudi alergični na biotin, kokosovo ulje ili voće. Preporučujemo da prije uzimanja provjerite sastojke vitamina SugarBearHair. 

 

Hoće li vitamini SugarBearHair potaknuti rast dlaka na tijelu odnosno na licu?

Vitamini SugarBearHair ne potiču rast dlaka na tijelu ili licu jer dlake na licu ili na tijelu izrastu do određene duljine i zatim više ne rastu. Jedini način da to promijenite jest uzimanje hormona koje vitamini SugarBearHair ne sadržavaju. 

 

Uzrokuju li vitamini SugarBearHair povećanje tjelesne težine?

Ne, vitamini SugarBearHair nikada neće utjecati na vašu tjelesnu težinu jer dva bombona sadržavaju samo 15 kalorija. Za dobivanje jednog kilograma tjelesne težine morali biste uzeti otprilike 7.000 suvišnih kalorija.

 

Pomažu li vitamini SugarBearHair u obnavljanju oštećene kose?

Vitamini SugarBearHair osmišljeni su za djelovanje u tijelu i pomažu da kosa raste brže te da bude ljepša i zdravija. Ako imate oštećenu kosu zbog izbjeljivanja, bojenja, glačanja, kovrčanja, iščešljavanja, preporučujemo vam da se posavjetujete sa svojim frizerom. Vitamini SugarBearHair ne utječu na kvalitetu kose koja je već izrasla. 

 

Pomažu li vitamini SugarBearHair pri ćelavosti?

Postoji mnogo razloga za ćelavost. Dobili smo povratne informacije od klijenata koji kažu da su primijetili poboljšanje stanja ćelavosti, ali vitamine SugarBearHair ne preporučujemo kada je razlog genska ćelavost. Porazgovarajte sa svojim liječnikom i ako on potvrdi da je uzrok ćelavosti loša prehrana odnosno nedostatak određenih nutrijenata, preporučujemo vam upotrebu vitamina SugarBearHair. Ako je uzrok ćelavosti genski ili neko zdravstveno stanje, vitamini SugarBearHair neće imati učinka. 

 

Sprječavaju li vitamini SugarBearHeair opadanje kose?

Dobili smo mišljenja klijenata koji kažu da su primijetili poboljšanje pri opadanju kose, ali vam to ne možemo jamčiti. Ako želite isprobati hoće li vam vitamini SugarBearHair pomoći u slučaju opadanja kose, preporučujemo dam da vitamine uzimate najmanje 6 mjeseci. 

 

Zašto vitamini SugarBearHeair nisu veganski?

Vitamin D koji upotrebljavamo u proizvodnji dobiva se iz vune. Proizvod ne sadržava mlijeko, jaja, svinjetinu, govedinu, želatinu, kolagen ni riblje ulje. Umjesto želatine upotrebljavamo pektin koji se dobiva od voća.  

 

Koliko šećera sadržavaju vitamini SugarBearHair? 

Dva medvjedića sadržavaju vrlo malo šećera. Svaki sadržava samo 1,5 grama šećera. 

 

Moram li promijeniti svoju prehranu ako uzimam vitamine SugarBearHair?

Ne, ne morate mijenjati svoju uobičajenu prehranu. 

 

Mogu li uzimati vitamine SugarBearHair ako sam trudna ili dojim?

Preporučujemo da o tome porazgovarate sa svojim osobnim liječnikom. 

 

Mogu li uzimati vitamine SugarBearHair s lijekovima koje redovito uzimam?

Preporučujemo da se o tome posavjetujete sa svojim osobnim liječnikom. 

 

Imam posebno zdravstveno stanje. Mogu li uzimati vitamine SugarBearHair?

Preporučujemo da o tome porazgovarate sa svojim osobnim liječnikom. 

 

Za sva druga pitanja dostupni smo vam na  #EM#696f646c447672667a24686e6d787a763e627b#EM# ili na +386 40 168 826