Caviar Replenishing Moisture Shampoo

Potpun šampon bez sulfata, parabena i ftalata. Za savršenu kosu.

Caviar Anti-Aging šampon dobitnik je prestižne nagrade Cosmopolitan Beauty Award za najbolji šampon po izboru stručnog žirija za 2014. godinu.
Kosi vraća vlagu, podatnost i snagu. Proizveden je na temelju koncepta enzimoterapije koja osigurava prehranu strukture kose u samoj jezgri. Iznimnim hidratantnim učinkom štiti kosu od gubitka vlage i oštećenja jer je suha kosa vrlo podložna oštećenjima. Age Control Complex usporava prirodni proces starenja kose i čini je snažnijom. Color Hold Complex štiti od izbljeđivanja i ispiranja boje kose.

Bez
Sulfata, parabena i sintetičkih boja.Video Sestavine
Količina
250 ml
Br. proizvoda
Cijena
40,26
301,95 kn
Cijena u kunama je informativnog karaktera.
Komu je namijenjen?
Šampon je namijenjen svim tipovima kose. Osigurava uspostavljanje prirodne vlage u strukturi kose. Posebno se preporučuje za suhu i umornu beživotnu kosu.

Rezultat
Savršena nahranjena, sjajna, zdrava i jaka kosa.

Upotreba
Isperite kosu vodom i nanesite malu količinu proizvoda na kosu i vlasište. Umasirajte šampon vrhovima prstiju i nakon 1 – 2 minute dobro isperite. Ponovite postupak. Pri prvom nanošenju šampon se manje pjeni jer ne sadržava umjetna sredstva za stvaranje pjene.
Za savršene rezultate nastavite uporabom njegujuće emulzije Caviar Anti Aging Replenishing Moisture.

Najvažniji sastojci
  • Age-Control Complex®: bori se protiv biološkog, kemijskog starenja i starenja zbog vanjskih utjecaja
  • Ekstrakt kavijara: najbogatiji prirodni izvor omega 3 masnih kiselina koje kosi donose vlagu, elastičnost i sjaj
  • Vitamin C – antioksidant koji dokazano štiti kosu od oštećenja
  • Enzimoterapija®: enzimi omogućuju da kosa i vlasište lakše prihvate sastojke u proizvodu i tako potaknu stvaranje keratina
  • Color Hold®: u kosu unosi prirodni melanin, što omogućuje visok stupanj zaštite od ispiranja i izbljeđivanja boje kose. Štiti kosu od UVA, UVB zraka i od gubitka boje zbog prirodnog i umjetnog svjetla
  • Seasilk®: Iznimno snažna mješavina morskih biosastojaka koja štiti kosu od oštećenja te osigurava potrebnu vlagu i najvažnije prehrambene tvari.