SugarBearHair

Dodatak prehrani 

Najprodavaniji vitamini za kosu!

Pjenasti medvjedići SugarBearHair najslavniji su, najmekši i najukusniji vitamini za kosu u svijetu! Prikladni su za muškarce i žene. 

Osiguravaju:

  • bolji rast kose
  • brži rast kose
  • zdraviju kosu
  • sjajniju kosu
  • snažniju kosu
  • kosu otporniju na oštećenja
  • jačaju kosu iznutra

Vitamini SugarBearHair su veganski, nisu testirani na životinjama (Cruelty Free) i proizvedeni su u SAD-u. Izvrstan okus daje im prirodna aroma dobivena iz bobičastog voća. 

Bomboni SugarBearHair proizvedeni su s mišlju na vašu kosu. Sadržavaju nužne vitamine kao što su biotin, folna kiselina, vitamin D i mnoge druge. Više o sastojcima pročitajte u nastavku. 

Budući da pjenasti medvjedići SugarBearHair ne sadržavaju hormone, ne utječu na rast dlake, brade i druge dlake na tijelu. 


NE SADRŽAVAJU: 

umjetna sladila, želatinu, gluten i mliječne derivate  


Budući da vitamini SugarBearHair utječu na kvalitetu kose koja raste (a ne na kosu koja je već izrasla), preporučujemo vam da za vidljive rezultate i promjene kvalitete kose konzumirate medvjediće SugarBearHair najmanje 3 mjeseca ili više. Savjetujemo vam da prije početka konzumiranja fotografirate trenutačno stanje i duljinu kose te da zatim rezultate redovito provjeravate svaki mjesec.


Svaka bočica s pjenastim medvjedićima SugarBearHair sadržava 74 bombona, što je dovoljno za 37 dana uživanja u tim slatkim medvjedićima. Sestavine
Količina
200 g
Br. proizvoda
Cijena
39,99
299,92 kn
Cijena u kunama je informativnog karaktera.

Upotreba

Pjenasti bomboni SugarBearHair dodatak su prehrani. Doza za odrasle osobe je dva (2) vitaminska bombona na dan. Bombon dobro prožvačite prije nego što ga progutate. Ne smije se prekoračiti preporučena dnevna količina odnosno doza. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvajte dalje od dohvata djece! ČUVAJTE NA SUHOM I HLADNOM MJESTU.

Upozorenje: Ako ste trudni, dojite, uzimate lijekove ili patite od bilo koje bolesti, prije upotrebe se posavjetujte sa svojim liječnikom.


Sastojci proizvoda SugarBearHair

Naši veganski pjenasti medvjedići sadržavaju vitamin A, vitamin C, vitamin D, vitamin E, vitamin B-6, folnu kiselinu, vitamin B-12, biotin, pantotensku kiselinu, jod, cink, kolin, inozitol, aktivne vitamine i minerale. Za istinski dobar okus pobrinut će se pravo bobičasto voće od kojeg je proizvedena ukusna voćna aroma. U nastavku možete pročitati detaljno objašnjenje zašto smo za našu jedinstvenu formulu za njegu kose odabrali svaki od nabrojenih sastojaka!


Biotin

Biotin je jedan od najvažnijih vitamina u kojima možete uživati za poticanje rasta kose. Biotin podržava zdravlje vašeg vlasišta proizvodnjom masnih kiselina koje doprinose zdravlju vaše kose. Nedostatak esencijalnih masnih kiselina uzrokuje simptome kao što su suha koža koja se ljušti, prhut, suha i lomljiva kosa ili ekcem. Konzumiranje hrane s visokim sadržajem biotina ili uzimanje dodatka biotina pomaže u borbi protiv opadanja kose zbog loše prehrane. Pri konzumiranju biotina pomažete i keratinu u svojoj kosi, koži i noktima. Uzimanje biotina s drugim vitaminima B kompleksa stvorit će snažnu kombinaciju za borbu protiv opadanja kose. Konzumiranje biotina u kombinaciji s vitaminom B5 pomaže smanjiti mogućnost nastanka akni na koži.


Vitamin A (palmitat)

Vitamin A snažan je vitamin koji se nalazi i u slatkom krumpiru, mrkvi i prokulicama. Doprinosi zdravlju kože i vlasišta jer pomaže u poticanju cirkulacije kisika u krvi. Pojačana cirkulacija kisika u vlasištu pomaže u opskrbi vlasišta vitalnim nutrijentima koji su mu potrebni za razvoj duže i jače kose. Vitamin A ima antioksidativna svojstva koja pomažu i u zaštiti folikula od poteškoća kao što je prekomjerno opadanje kose. Vitamin A pomaže i kod poteškoća sa suhim vlasištem jer potiče izlučivanje sebuma koji prirodno vlaži vlasište.


Vitamin C (Ascorbic Acid)

Studija objavljena u časopisu Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology navodi upotrebu vitamina C za poboljšanje rasta kose. Kod sudionika koji su dobivali vitaminski kompleks s vitaminom C rast kose bio je brži nego kod onih koji nisu uzimali taj kompleks. Vitamin C od ključne je važnosti za stvaranje kolagena u vašem tijelu, koji pomaže vašoj kosi da raste zdrava iznutra prema van. Taj antioksidans pomaže zaštititi vaše vlasište od oštećenja koja uzrokuju slobodni radikali jer oni vremenom mogu uzrokovati gubitak kose. Sve uspješne formule za njegu kose sadržavaju vitamin C koji osigurava nevjerojatna svojstva poticanja zdravog rasta kose.


Vitamin E

Vitamin E bitan je za cirkulaciju. Kao i vitamin A, i taj vitamin pomaže da u stanice stigne dovoljno kisika, što pomaže koži, kosi i vlasištu te time potiče zdrav rast kose. Taj bogati antioksidans djeluje i kao zaštita od oštećenja folikula. Uz istodobnu upotrebu s vitaminom C mogu se također poboljšati snaga i elastičnost kose.


Vitamin B6

Vitamin B6 pomaže vašem tijelu u borbi protiv opadanja kose. Pomaže u prijenosu kisika u krvi, zato je rast kose iz folikula bolji, a kosa raste ljepša i zdravija. Namirnice kao što su sjemenke suncokreta, piletina i tuna sadržavaju vitamin B6. Ako ga uzimate istovremeno s cinkom, zajedno doprinose manjem stvaranju DHT-a, što može ublažiti opadanje kose.  


Folna kiselina (vitamin B9)

Folna kiselina vrlo je važna za vaše tijelo. Taj vitamin aktivno podržava diobu stanica i time pomaže folikulima stvoriti zdraviju kosu. Pomaže spriječiti opadanje i gubitak kose. Najbolje je uzimati folnu kiselinu zajedno s vitaminom B12. Nedostatak jednog od tih vitamina može dovesti do prekomjernog lomljenja ili opadanja kose.


Vitamin B12

Vitamin B12 pomaže pri stvaranju eritrocita koji su odgovorni za dovođenje kisika u vlasište, što pomaže da vaša kosa izraste još ljepša, dulja i zdravija. Osobe koje uzimaju vitamin B12 izvještavaju i o vidljivoj promjeni u povećanju energije i vitalnosti.


Pantotenska kiselina (vitamin B5)

Vitamin B5 pomaže u poticanju rasta kose podrškom stvaranju prirodnog keratina u kosi. Bez vitamina B5 vaša bi kosa teško ravnomjerno rasla. Struktura kose i kože ovisi o tom vitaminu. Kao drugi vitamini B kompleksa, vitamin B-5 njeguje vaše folikule iznutra prema van i odgovoran je za sjaj i blještavilo vaše kose.


Kokosovo ulje

Ulje se upotrebljava diljem svijeta kao podrška zdravoj kosi i vlasištu. Zahvaljujući sličnosti s prirodnim uljima našeg vlasišta, kokosovo je ulje jedno od rijetkih ulja koja uistinu navlažuju vašu kosu. Time se smanjuje lomljenje i opadanje kose. Ulje možete umasirati u kosu i vlasište te time spriječiti poteškoće sa suhim vlasištem i suhom kosom.


KLIKNITE OVDJE ZA ČESTA PITANJA